Μενού Κλείσιμο

Σε μία μακάβρια αποκάλυψη προχώρησε η αστυνομία σε διαμέρισμα επί της οδού Ιάσωνος Μαράτου στου Ζωγράφου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μία ηλικιωμένη γυναίκα και η 45χρονη κόρη της κρατούσαν επί τουλάχιστον 15 ημέρες στο σπίτι τους τον νεκρό πατέρα.

Το πτώμα ήταν τυλιγμένο σε κουβέρτες και η δυσοσμία στο σπίτι ήταν τέτοια που όταν ένας ταχυδρόμος έφτασε για να αφήσει ένα γράμμα, υποψιάστηκε ότι κάτι συμβαίνει ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ.

Ο ηλικιωμένος έφυγε από τη ζωή από αιφνίδιο θάνατο και η αστυνομία έχει αποκλείσει την εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο ο 80χρονος άντρας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος καθώς ουδέποτε δηλώθηκε ο θάνατός του στις Αρχές από τη σύζυγο και την κόρη του.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι και αντίκρισαν το πτώμα του πατέρα, τοποθετημένο πάνω στο κρεβάτι ρώτησαν τις δύο γυναίκες, γιατί έχουν το πτώμα του ηλικιωμένου άνδρα στο κρεβάτι, εκείνες τους απάντησαν: «Μα είναι ζωντανός, δεν το βλέπετε;»

Στη συνέχεια η κόρη του θανόντα μεταφέρθηκε στο ΑΤ Ζωγράφου, ενώ διατάχθηκε ψυχιατρική εξέταση. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο γυναίκες αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα.