Μενού Κλείσιμο
Χρηματοαποστολή ληστεία

Ληστεία σε χρηματαποστολή εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στην πλατεία του Αγίου Βαρνάβα, στο Παγκράτι.

Οι επίδοξοι ληστές είχαν στήσει καρτέρι και περίμεναν τη χρηματαποστολή για να ανεφοδιάσει ΑΤΜ, τους απείλησαν με πιστόλι και άρπαξαν όσα χρήματα είχαν μαζί τους.

Όταν όμως οι ληστές επέστρεψαν, για να πάρουν τη μηχανή και να εξαφανιστούν, διαπίστωσαν ότι η μηχανή τους δεν έπαιρνε μπροστά και απείλησαν μία διερχόμενη γυναίκα, την κατέβασαν από το αυτοκίνητό της, επιβιβάστηκαν σε αυτό και εξαφανίστηκαν.

Στα χέρια του τμήματος Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής, έπεσε η ομάδα των ληστών που σήμερα το πρωί επιτέθηκαν σε χρηματαποστολή στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι και μετά από ένα κινηματογραφικό σκηνικό που ξεκίνησε απο ένα μηχανάκι που δεν έπαιρνε μπροστά κατά τη διαφυγή τους μέχρι και την αρπαγή οχήματος γυναίκας οδηγού που την πέταξαν έξω για να πάρουν το αμάξι της για να το σκάσουν κατέληξαν με χειροπέδες.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας, μετά από αξιοποίηση των στοιχείων που άφησαν πίσω τους οι ληστές σάρωσαν συγκεκριμένη περιοχη του Πειραιά και συνέλαβαν την ομάδα των πέντε Ελλήνων, ηλικίας 46, 48, 49, 51 και 53. Το κουιντέτο των ληστών είναι -σύμφωνα με πληροφορίες- παλιοί γνώριμοι των αρχών ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε βαρύς οπλισμός και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Οι έρευνες του Διαρρηκτών συνεχίζονται.

Πηγή: protothema.gr