Μενού Κλείσιμο
ΔΡΑΣΗ

Χειροπέδες σε δυο επικίνδυνους άνδρες πέρασαν σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην Ομάδα ΔΡΑΣΗ ύστερα από έλεγχο.

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές την προηγούμενη εβδομάδα είχε σημειωθεί σοβαρό επεισόδιο ενώ δεν δίστασαν να βγουν και μαχαίρια. Αν και οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τα μαχαίρια. Όπως φάνηκε οι εμπλεκόμενοι αποφάσισαν να λύσουν τα θέματά τους μεταξύ τους, άνευ παρουσία της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να μη βρεθεί κάτι το επιλήψιμο.

Κατά την πρωινή περιπολία στην περιοχή των Εξαρχείων, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, αποφάσισαν να ελέγξουν τους πορτιέρηδες που εργάζονται στο ίσως πιο εναλλακτικό μπαρ της πρωτεύουσας.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οι δυο άνδρες οπλοφορούσαν. Ο ένας έφερε δυο μαχαίρια στο τσαντάκι του, ενώ ο δεύτερος κουβαλούσε ένα στην τσέπη του. Πρόκειται για δυο 48χρονους από την Ρουμανία και την Αλβανία. Και οι δυο συνελήφθησαν για παράβαση του Νόμου περί Όπλων οδηγήθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο άνδρας αλβανικής καταγωγής είναι σεσημασμένος, γνώριμος των Αρχών, καθώς στο παρελθόν είχε φροντίσει να λύσει τις διαφορές του μαχαιρώνοντας ένα άλλο άτομο.