Μενού Κλείσιμο
RAPID TEST

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στο φως μέσα από την καταγγελία που έκανε μια γυναίκα.

Ο φαναντικός αντιεμβολιαστής σύζυγός της τη χτύπησε γιατί όταν βρέθηκε θετικός σε self test, εκείνη του ζήτησε να φύγει από το σπίτι.

Η καταγγελία της γυναίκας έγινε την περασμένη Δευτέρα (27.12.2021) στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου. Η γυναίκα έκανε μήνυση στον σύζυγό της για σωματικές βλάβες, ύβρεις και απειλές, μετά από ξυλοδαρμό.

Αιτία, όπως ανέφερε, ήταν πως του ζήτησε να φύγει από το σπίτι μετά από θετικό του self test για να μην κολλήσουν εκείνη και το παιδί τους, αλλά εκείνος αντέδρασε βίαια.

«Φοβήθηκα μην κολλήσω εγώ και το παιδί. Του ζήτησα να φύγει από το σπίτι. Άρχισε να με χτυπά στο στομάχι και το πρόσωπο. Φώναζα για βοήθεια προκειμένου να γλιτώσω», ανέφερε η γυναίκα στην κατάθεσή της σύμφωνα με το Star. Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο 46χρονος έπιασε τη γυναίκα από τα χέρια και δεν τη χτύπησε.

Ο 46χρονος εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα αφού παρήλθε το αυτόφωρο και αναμένει την απόφαση των αρχών για το αν θα οριστεί τακτική δικάσιμος ή προκαταρκτική εξέταση.

Ο άνδρας είχε συχνούς καυγάδες με τη σύζυγό του. Ωστόσο, τελικά, πριν από μερικές μέρες εμβολιάστηκε είπε ο δικηγόρος του, αποκαλύπτοντας ότι το ζευγάρι δεν μένει μαζί.

Πηγή: newsit.gr