Μενού Κλείσιμο
Μητσοτάκης

Επίσκεψη στην περιοχή των Μεγάρων πραγματοποίησε το Σάββατο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά την επίσκεψή του σε πτηνοτροφική μονάδα καθετοποιημένης παραγωγής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων, όπου ενημερώθηκε για το φαινόμενο της εγκληματικότητας στην περιοχή.

Συνοδευόμενος από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει η απόφαση του Υπουργείου για ταχεία ίδρυση ειδικού γραφείου για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας, το οποίο θα εξυπηρετεί τη Δυτική Αττική. Το νέο γραφείο θα προστεθεί στις πέντε ανάλογες δομές που έχουν συσταθεί και λειτουργούν στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Μητσοτάκης - Θεοδωρικάκος

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε από το προσωπικό του Α.Τ. για την πρόσφατη εξιχνίαση 59 περιπτώσεων διαρρήξεων από συγκεκριμένη σπείρα και για τη σύλληψη 10 ατόμων, ενώ σημειώθηκε ότι εξετάζεται η πρόταση του Δήμου για λειτουργία αστυνομικού σταθμού στην Κινέτα, με την ανάπτυξη κινητής μονάδας ΟΠΚΕ.

Σύμφωνα με απόρρητες πηγές στο synenas.gr, τον πρωθυπουργό τον υποδέχτηκε ένας νεοεξερχόμενος υπαστυνόμος Β’. Για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής οι ανώτατοι αξιωματικοί απουσίαζαν από το Α.Τ. Μεγάρων την ώρα της επίσκεψης του πρωθυπουργού.

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη επίσης τους αστυνομικούς για την ευαισθησία που έχουν επιδείξει όσον αφορά τη φροντίδα αδέσποτων ζώων και για την άμεση ανταπόκριση τους σε περιστατικά κακοποίησης, για την οποία το Α.Τ. Μεγάρων βραβεύτηκε πρόσφατα από το Φιλοζωικό Σωματείο της πόλης «Αδέσποτος Παλμός».