Μενού Κλείσιμο
φλεγόμενο σπίτι

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, με την άτυχη μητέρα να εγκλωβίζεται στο φλεγόμενο σπίτι, μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της. Ο θάνατός τους, στη μονοκατοικία που έμεναν και πήρε φωτιά ήταν μαρτυρικός.

Δάκρυα και θλίψη στη Θεσσαλονίκη μετά τη φωτιά στη μονοκατοικία που έμενε η οικογένεια στη Νέα Μαγνησία. Η άτυχη μητέρα και τα δύο παιδιά της, ήταν αδύνατον να βγουν από το σπίτι όταν αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες. Ένας από τους τοίχους κατέρρευσε, στη συνέχεια έπεσε η οροφή και τα τρία άτομα που εγκλωβίστηκαν, δεν κατάφεραν να γλιτώσουν.

Η φωτιά ξεκίνησε, σύμφωνα με πληροφορίες, από θερμαντικό σώμα στην μικρή μονοκατοικία στον ενιαίο χώρο του σαλονιού και του υπνοδωματίου και η άτυχη μητέρα με τα παιδιά εγκλωβίστηκαν από τα πρώτα λεπτά. Ο πατέρας των παιδιών και σύζυγος της γυναίκας, έλειπε σε ταξίδι όπως ανέφεραν στους Πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, ορισμένοι από τους συγγενείς των θυμάτων.

Οι σοροί των τριών ανθρώπων εντοπίστηκαν απανθρακωμένοι μετά την κατάσβεση της φωτιάς μέσα στο σπίτι το οποίο κάηκε ολοσχερώς. Από την ταυτοποίηση που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για την τριάντα ενός ετών μητέρα και τα δύο παιδιά της, ένα αγοράκι 11 ετών και ένα κοριτσάκι 7 ετών. Μια ευτυχισμένη οικογένεια, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που ανέβαζαν στα social media, ακόμα και λίγες μέρες πριν την τραγωδία.

Πηγή: newsit.gr