Μενού Κλείσιμο
Διάσωση σκύλου

Σαρώνει τη Θεσσαλία το νέο κύμα κακοκαιρίας «Διομήδης», καθώς από τα μεσάνυχτα βρέχει ασταμάτητα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

«Δύσκολη μέρα για τη Θεσσαλία που δοκιμάζεται για ακόμη μια φορά από μεγάλες ποσότητες βροχοπτώσεων», έγραψε στα social media ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.

Η κακοκαιρία «Διομήδης» σφυροκοπάει αρκετές περιοχές της χώρας. Σημειώνεται ότι η Υπέρεια Φαρσάλων χρειάστηκε να εκκενωθεί προληπτικά, εξαιτίας του μεγάλου όγκου νερού και της υπερχείλισης χειμάρρων. Την ίδια ώρα  στο Κατωχώρι Φαρσάλων πραγματοποιήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού τεσσάρων κουταβιών από την πυροσβεστική.

Διάσωση σκύλου
Διάσωση σκύλου


Σημειώνεται πως ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ανάρτησε στα social media βίντεο και φωτογραφίες από τη διάσωση γράφοντας «στο Κατωχώρι Φαρσάλων απεγκλωβίσαμε μαζί με την Πυροσβεστική Υπηρεσία τέσσερα σκυλάκια που κινδύνεψαν να πνίγουν στην υπερχειλισμένη αποστραγγιστική τάφρο του χωριού. Δύσκολη μέρα για τη Θεσσαλία που δοκιμάζεται για ακόμη μια φορά από μεγάλες ποσότητες βροχοπτώσεων. Είμαστε παντού όπου υπάρχει ανάγκη».