Μενού Κλείσιμο
Ομάδα ΔΡΑΣΗ

Ανήμερα Πάσχα και κατά τη βραδινή τους περιπολία η Ομάδα ΔΡΑΣΗ εντόπισε έναν νεαρό να κινείται ύποπτα κοντά στον σταθμό Λαρίσης.

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του synenas.gr, το έμπειρο μάτι των αστυνομικών που υπηρετούν στην Ομάδα ΔΡΑΣΗ ατίκρυσε ένα άτομο με μη φυσιολογική συμπεριφορά.

Αμέσως, προσέγγισαν το νεαρό άνδρα, ο οποίος περπατούσε με κατεβασμένο το κεφάλι, κοιτάζοντας συχνά πίσω του και τον ακινητοποίησαν.

Κατά τον σωματικό έλεγχο που έλαβε χώρα στην οδό Νεόφυτου Μεταξά, εντόπισαν ένα όπλο τύπου Tokarev. τρεις κάλυκες και εικοσιδύο (22) σακουλάκια με ναρκωτικά και συγκεκριμένα με κάνναβη.

Ανευρεθέντα αντικείμενα
Ανευρεθέντα αντικείμενα

Να σημειωθεί πως ο άνδρας είχε κρύψει τα ανευρεθέντα αντικείμενα στην εσωτερική τσέπη του μπουφάν. Με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς καμία απολύτως αντίσταση, ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής συνελήφθη και οδηγήθηκε στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας όπου σχηματίστηκε δικογραφία.

Η παρατηρητικότητα αποτελεί μεγάλο ατού -όπως έχει αναφερθεί πολλάκις σε διάφορα δημοσιεύματα- για τους αστυνομικούς, αφού χάρη σε αυτή εξιχνιάζονται καθημερινά από διάφορες υποθέσεις.