Μενού Κλείσιμο
Αστυνομία

Αίσιο τέλος είχε η ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα, καθώς ο συνελήφθη ο δράστης, που κρατούσε εγκλωβισμένη την πρώην σύντροφό του μέσα στο σπίτι του και απειλούσε να προκαλέσει έκρηξη στην πολυκατοικία με μπουκάλα υγραερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε από τον επικεφαλής της Αστυνομίας να γίνει έφοδος στο διαμέρισμα, όπως και έγινε. Έτσι έσωσαν τη γυναίκα και συνέλαβαν τον 30χρονο. 

Τα συγχαρητήρια του υπουργού προστασίας του Πολίτη

Ο υπουργός προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος σε ανάρτησή του στα social media συγχαίρει τους άνδρες των ΕΚΑΜ και τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση ομηρείας μιας γυναίκας στον Άγιο Παντελεήμονα. Η απαχθείσα σώθηκε χάρη στον επαγγελματισμό και την επιχειρησιακή ικανότητα που επέδειξαν οι αστυνομικές δυνάμεις

Το χρονικό της ομηρίας

Όλα άρχισαν περίπου στις 4 το απόγευμα, όταν ο 30χρονος Αιγύπτιος, αφού απήγαγε τη γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής υπό την απειλή μαχαιριού, ενώ βρισκόταν στο Γαλάτσι με την αδερφή της, την οδήγησε στο σπίτι του και την κρατούσε όμηρο. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, ο 34χρονος χτυπούσε τη νεαρή γυναίκα, ενώ λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο η Αστυνομία. 

Όπως ήταν φυσικό επικράτησε μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή, με τους ένοικους της πολυκατοικίας να αγωνιούν για την έκβαση της υπόθεσης.