Μενού Κλείσιμο
Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη ένας 39χρονος άνδρας, οποίος προσπάθησε να φορτώσει κλεμμένη μηχανή μεγάλου κυβισμού σε ένα βανάκι με ξένες πινακίδες.

Ρεπορτάζ: Kέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του synenas.gr, ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής, σήμερα το πρωί στην οδό Δοϊράνης στην Κυψέλη επιχείρησε να μεταφέρει τη μοτοσυκλέτα (Yamaha tracer 900) με ένα λευκό βανάκι με γαλλικές πινακίδες που όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο ήταν κλεμμένη το 2021 από την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Μάλιστα, για να πετύχει τον σκοπό του και να ξεγελάσει τους αστυνομικούς σε οποιονδήποτε έλεγχο, είχε αφαιρέσει από άλλο, αντίστοιχο μηχανάκι την πινακίδα και την είχε τοποθετήσει στη νέα του λεία.

Σαν να μην έφτανε αυτό, μέσα στην καμπίνα του βαν αλλά και στο πίσω μέρος του βρέθηκαν κομμάτια από τον σκελετό της μηχανής, τα οποία προορίζονταν για πώληση. Την λύση του γρίφου την έδωσε ο αριθμός πλαισίου της μηχανής, από τον οποίο και διαπιστώθηκε ότι το όχημα ανήκει σε άλλον.

Ο δράστης αν και τα είχε όλα υπολογισμένα -ή έτσι νόμιζε- για την «τέλεια» κλοπή, λογάριασε χωρίς την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών.

Όπως πολλάκις έχουμε αναφέρει ουδέν κρυπτόν υπό το άγρυπνο βλέμμα των ένστολων δικυκλιστών, μιας και ο δράστης προδόθηκε από το άγχος και την αμηχανία του, αφού στη θέα των αστυνομικών παράτησε στη μέση τη… «δουλειά» του και μπήκε σε παρακείμενο αρτοποιείο προσποιούμενος τον πελάτη.

Δείτε τις φωτογραφίες:

To λευκό βαν

Ο 39χρονος άνδρας συνελήφθη στο σημείο με το κλιμάκιο της Ασφάλειας να εξετάζει για τη συμμετοχή του σε περισσότερες αντίστοιχες ενέργειες.

Δείτε φωτογραφίες από τη Yamaha tracer 900:

Yamaha tracer ανταλλακτικά
Yamaha tracer ανταλλακτικά