Μενού Κλείσιμο
Ομάδα ΔΡΑΣΗ

Στα «χέρια» της Ομάδας ΔΡΑΣΗ οπαδός, ο οποίος προσπάθησε να εμπλακεί σε επεισόδιο, ενώ παρενοχλούσε διερχόμενους οδηγούς στην περιοχή της Κυψέλης.

Ρεπορτάζ: Kέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του synenas.gr, ξημερώματα Τετάρτης, η Ομάδα ΔΡΑΣΗ που περιπολούσε στην περιοχή, έλαβε σήμα για άτομα, τα οποία σταματούσαν και παρενοχλούσαν διερχόμενους οδηγούς Ι.Χ. και μηχανών.

Οι ανυποψίαστοι οδηγοί αφού υποβάλλονταν σε «έλεγχο» -για άγνωστο λόγο- από την ομάδα των οπαδών, συνέχιζαν την πορεία τους άκρως τρομοκρατημένοι.

Χωρίς να χρονοτριβήσουν οι αστυνομικοί κατέφθασαν στην οδό Κρίσσης, στην Κυψέλη όπου αντίκρυσαν 20 άτομα με κουκούλες. Οι άνδρες της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, με απόλυτη ψυχραιμία και επαγγελματισμό πραγματοποίησαν ελέγχους και στα 20 άτομα όπου στην κατοχή του ενός βρέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι.

Όπως είναι φυσικό ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης για τα περαιτέρω. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρόκειται για έναν 20χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος έχει απασχολήσει πολλάκις τις αστυνομικές Αρχές. Πιο συγκεκριμένα κατά το παρελθόν έχει συλληφθεί ξανά για συμπλοκές σε επεισόδια οπαδικής βίας.