Μενού Κλείσιμο
οπκε

Το κατώφλι του Αυτόφωρου δικαστηρίου Ηρακλείου αναμένεται να περάσει σήμερα ο 21χρονος  που κατά τη διάρκεια ελέγχου δάγκωσε αστυνομικό στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, στο Αυτόφωρο θα δικαστεί και ο 19χρονος ενώ οι κατηγορίες που φέρουν είναι αντίσταση κατά της αρχής και για τον 21χρονο πρόκληση σωματικών βλαβών.

Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν προχθές στο Αυτόφωρο Δικαστήριο ωστόσο η εκδίκαση της υπόθεσής τους έλαβε αναβολή για σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο νεαροί άνδρες είναι γνώριμοι στους αστυνομικούς καθώς αποτελούν μέλη μίας οικογένειας που έχει απασχολήσει με παράνομη δράση τις αρχές.

Η περιγραφή του αστυνομικού:

Ο 49χρονος αστυνομικός που υπηρετεί στην ΟΠΚΕ Ηρακλείου εξιστόρησε το συμβάν και περιέγραψε αναλυτικά ότι είχε συμβεί.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, όλα συνέβησαν στην περιοχή Άγιο Σύλλα στο Ηράκλειο όταν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ αποφάσισαν να κάνουν έλεγχο σε δύο νεαρούς άνδρες, 19 και 21 χρόνων, την ώρα που έμπαιναν στο αυτοκίνητό τους.

«Όταν ζητήσαν να κάνουμε τον έλεγχο άρχισαν να αντιδρούν και δεν υπήρχε και λόγος, καθώς δεν υπήρχε κάτι μεμπτό», είπε ο αστυνομικός και πρόσθεσε ότι στην συνέχεια τους ζήτησαν να περιμένουν στο αυτοκίνητο μέχρι να τελειώσουν τον έλεγχο κάτι, που όπως είπε, δεν τους άρεσε.

Θα δείτε τι θα πάθετε!

Σύμφωνα με τον αστυνομικό ο ένας από αυτούς τους είπε ότι θα πάρει τον πατέρα του τηλέφωνο, λέγοντας τους πως «θα δείτε τι θα πάθετε».

«Του ζήτησα ευγενικά να αφήσει το τηλέφωνο και δεν το έκανε. Του κατέβασα το χέρι όχι με δύναμη και στη συνέχεια με τράβηξε προς τα πάνω του. Βρέθηκα στο έδαφος και ακολούθησε πάλη. Όταν καταφέραμε να του περάσουμε χειροπέδες είδα αίματα στο πρόσωπό του. Έως τη στιγμή εκείνη δεν είχα καταλάβει ότι με είχε δαγκώσει. Οι συνάδελφοι μου, μου είπαν ότι μου λείπει κομμάτι από το πρόσωπο», περιέγραψε ο αστυνομικός.

Ο αστυνομικός εξήγησε λεπτομερώς το τραύμα που έχει υποστεί στο πρόσωπό του, περιέγραψε τους κινδύνους μόλυνσης που ελλοχεύουν ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην διαδικασία επούλωσης του τραύματος, που θα είναι αργή και επώδυνη, ενώ ενδεχομένως να χρειαστεί και επέμβαση. Στη συνέχεια ο αστυνομικός χαρακτήρισε το περιστατικό «πρωτόγνωρο» παρότι, όπως είπε, «στο παρελθόν έχω τραυματιστεί ξανά και μάλιστα πιο σοβαρά».