Μενού Κλείσιμο

Ο Αύγουστος μπήκε με το δεξί για τους μάχιμους αστυνομικούς που υπηρετούν στην Ομάδα ΔΡΑΣΗ, ενώ άκαρπη αποδείχτηκε η προσπάθεια των δραστών να αφαιρέσουν κοσμήματα και εκκλησιαστικά είδη μεγάλης αξίας.

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Μια ακόμη είδηση φέρνει στο φως της δημοσιότητας το αστυνομικό σάιτ synenas.gr, με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά δύο αλλοδαπούς Ιρανικής καταγωγής και ένα ζευγάρι ηλικιωμένων. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο δράστες παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού και μπήκαν στην οικεία των ηλικιωμένων με σκοπό να τους κλέψουν. Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τους ανυπεράσπιστους ενοίκους, οι οποίοι προσπάθησαν μάταια να τους εμποδίσουν.

Αφού αφαίρεσαν κοσμήματα, τιμαλφή και εκκλησιαστικά είδη μεγάλης αξίας, τράπηκαν σε φυγή. Έντρομος ο ηλικιωμένος κάλεσε την Αστυνομία, όπου για καλή του τύχη, στο σημείο περιπολούσε η Ομάδα ΔΡΑΣΗ. Σε χρόνο ντε τε οι δράστες πιάστηκαν επ’ αυτοφόρω στη “φάκα” των αστυνομικών με τα κλοπιμαία να βρίσκονται στην “αγκαλιά” τους.

Κατόπιν σωματικού ελέγχου, εντοπίστηκαν όλα τα αντικείμενα που είχαν αφαιρέσει παράνομα, τα οποία επιστράφηκαν αμέσως στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Οι ηλικιωμένοι με ευγένεια και γεμάτο ευγνωμοσύνη, ευχαρίστησαν τους αστυνομικούς για τα γρήγορα αντανακλαστικά, αφού κατάφεραν να τους επιστρέψουν στο ακέραιο όλα τα αντικείμενα που είχαν κλαπεί.

Οι δύο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της διάρρηξης και της κλοπής κατά συναυτουργία.