Μενού Κλείσιμο

Αντιμέτωποι με μια οικογενειακή τραγωδία ήρθαν οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής, εξαιτίας του απαγχονισμού ενός ανδρός στην ταράτσα του σπιτιού του.


Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η σημερινή ημέρα ήταν και ο επίλογος ενός 72χρονου, ο οποίος αποφάσισε να τερματίσει τη ζωή του. Οι αστυνομικοί κατέφθασαν στο Ίλιον, στην οδό Δαβάκη και αντίκρισαν τον κρεμασμένο ηλικιωμένο άνδρα. Αμέσως η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικούς που υπηρετούν στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ.και ξεκίνησαν οι έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας.


Αποκλειστικές πληροφορίες του synenas.gr, αναφέρουν ότι ο άνδρας ξύπνησε το πρωί και αφού ανακοίνωσε στη γυναίκα και την κόρη του την πρόθεση του, τις κλείδωσε στην κρεβατοκάμαρα και στη συνέχεια ανέβηκε στην ταράτσα. Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γυναικών να ανοίξουν την πόρτα, τις εκκλήσεις και τις ικεσίες για βοήθεια, δυστυχώς δεν κατάφεραν να μεταπείσουν τον αυτόχειρα, ο οποίος σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.


Κατόπιν, τοποθέτησε ένα σκοινί στην κολώνα της κεραίας και προέβη στο απονενοημένο διάβημα. Εντύπωση προκαλεί ότι πρόκειται για τη δεύτερη αυτοχειρία, την ίδια εβδομάδα και στην ίδια οδό.