Μενού Κλείσιμο
Ομάδα ΔΡΑΣΗ

Ανήμερα 15αύγουστου και η Ομάδα ΔΡΑΣΗ κάνοντας πάλι το «θαύμα» της πέρασε χειροπέδες σε σεσημασμένους-οπλισμένους οπαδούς που βρίσκονταν στον Λυκαβηττό.

Ρεπορτάζ: Kέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του synenas.gr, οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην Ομάδα ΔΡΑΣΗ πραγματοποιούσαν βραδινή περιπολία στη περιοχή του Λυκαβηττού, όταν αποφάσισαν να ελέγξουν 4 άτομα, τα οποία έκριναν ως ύποπτα.

«Λαβράκι» σε τυχαίο έλεγχο

Κατά την εξακρίβωση των στοιχείων διαπιστώθηκε πως οι δύο ήταν σεσημασμένοι οπαδοί, οι οποίοι -κατά το παρελθόν- συμμετείχαν σε συμπλοκές στα πλαίσια της αθλητικής βίας. Παράλληλα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και οι δυο είχαν απασχολήσει τις Αρχές αφού λάμβαναν μέρος και σε επεισόδια κάνοντας ρίψη μολότοφ.

Οι ύποπτοι ενημέρωσαν τους αστυνομικούς ότι είχαν ανέβει στο Λυκαβηττό πεζοί –γεγονός που δεν έπεισε– και ύστερα από αναζητήσεις στο σημείο, εντοπίστηκαν κλειδιά από δύο δίκυκλα, τα οποία όπως προέκυψε είχαν «εκτοπιστεί» σκοπίμως από τους ελεγχόμενους.

Οι έμπειροι αστυνομικοί ανοίγοντας τη σέλα του ενός δίκυκλου εντόπισαν, επιμελώς κρυμμένο, ένα μεταλλικό αεροβόλο περίστροφο με εννέα μεταλλικά φυσίγγια. Επιπρόσθετα, στη μπαγκαζιέρα βρέθηκαν πολλά αυτοκόλλητα αθλητικών συνδέσμων.

Με συνοπτικές διαδικασίες οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις από τους τέσσερις νεαρούς ημεδαπούς, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων για παράβαση του Ν. περί Ναρκωτικών αφού στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα χασίς, αλλά και για παράβαση του Ν. περί Όπλων.

Το σκουτεράκι (honda), στο οποίο βρέθηκε το όπλο όπως ήταν φυσικό κατασχέθηκε.