Μενού Κλείσιμο
Oμάδα ΔΙ.ΑΣ. - Ρομά

Ένα νέο περιστατικό με πρωταγωνιστές αστυνομικούς που υπηρετούν στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και μια συμμορία Ρομά έλαβε χώρα στα δυτικά προάστια.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν ένα ύποπτο όχημα να κινείται με κατεύθυνση προς τη Δυτική Αττική, του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο και τότε ο οδηγός ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα και άρχισε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς.

Μάλιστα στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης, τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργοί του, εμβόλισαν μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός στο πόδι. Ο αστυνομικός διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Η καταδίωξη έφτασε μέχρι τον Ασπρόπυργο και συγκεκριμένα σε περιοχή όπου βρίσκεται καταυλισμός. Εκεί οι ύποπτοι εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε στη συνέχεια από τους αστυνομικούς. Στο εσωτερικό του εντοπίστηκαν κλοπιμαία, τα οποία εκτιμάται ότι κλάπηκαν λίγη ώρα πριν την καταδίωξη από σπίτι στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Πληροφορίες αναφέρουν, ωστόσο, ότι ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί από ποιο σπίτι αφαιρέθηκαν τα κλοπιμαία.

Στο αυτοκίνητο των δραστών επέβαιναν κατά πληροφορίες τέσσερα άτομα, τουλάχιστον ένα εκ των οποίων είναι γνωστό στις Αρχές.

Πηγή: newsbomb.gr