Μενού Κλείσιμο
Κακοκαιρία Φίλιππος

Kυκλοφοριακό «μπλάκ άουτ» λόγω του χιονιά με την Τροχαία να έχει προχωρήσει από νωρίς σε έκτακτα μέτρα προκειμένου να κρατήσει τους δρόμους ανοιχτούς και τους οδηγούς ασφαλείς.

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Ήδη από αργά το βράδυ σε ισχύ είναι η απαγόρευση της κυκλοφορίας για τα βαρέα οχήματα και τα μεγάλα φορτηγά στα ρεύματα κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη, στον περιφερειακό Υμηττού και στον περιφερειακό Αιγάλεω.

Χιόνια στη Φυλή

Στα διόδια των Αφιδνών, η Τροχαία βρίσκεται από τις 06:00 στα σημεία, απαγορεύοντας τη διέλευση των οχημάτων λόγω της πυκνής χιονόπτωσης. Στο σημείο βρίσκονται επίσης τα εκχιονιστικά και αλατιέρες, τα οποία δίνουν μάχη για να κρατήσουν ανοιχτό το δρόμο.

Τραυματίστηκε Αστυνομικός Διευθυντής

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. δεν διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων ούτε στο Δήμο Φυλής (Χασιά), λόγω της έντονης επέλασης της κακοκαιρίας «Φίλιππος». Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του synenas.gr, σήμερα στις 08:15, στον Ωροπό (Σείριος Σ.Ε.Α.), ο οδηγός ενός οχήματος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στα σταθμευμένα οχήματα που έβαζαν αλυσίδες οι αστυνομικοί της Τροχαίας προκειμένου να επιστρέψουν στην Αθήνα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε -ευτυχώς ελαφρά- και ο Αστυνομικός Διευθυντής της Τροχαίας. Οι υλικές φθορές είναι εμφανείς.

Επιπλέον, στην ίδια ευθεία και στα δύο ρεύματα σημειώθηκαν πολλαπλές συγκρούσεις λόγω ολισθηρότητας.