Μενού Κλείσιμο

Μια ηλικιωμένη γυναίκα επιχείρησε να κλέψει τρόφιμα αξίας 30 ευρώ από καταστήματα γνώστης αλυσίδας σουπερμάρκετ.

Όταν η γυναίκα έγινε αντιληπτή από τον υπεύθυνο στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία. Η γυναίκα πεινούσε και το ομολόγησε. Αρκετοί από τους παρευρισκόμενους πελάτες ακούγοντας τι έχει συμβεί αποφάσισαν να πληρώσουν εκείνοι και να μείνει εκεί το θέμα. Αλλα, οι υπεύθυνοι του καταστήματος δεν το δέχτηκαν.

Λίγα λεπτά αργότερα ήρθαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι συγκινήθηκαν από το περιστατικό και προθυμοποιήθηκαν να πληρώσουν τα τρόφιμα οι ίδιοι και να σταματήσουν οι νόμιμες διαδικασίες. Ο υπεύθυνος ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι αυτό δεν γίνεται καθώς η πολιτική της εταιρείας είναι πάρα πολύ αυστηρή σε τέτοιου είδους θέματα.

Η ηλικιωμένη όταν έφτασε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής δήλωσε στις Αρχές πως προέβη σε αυτήν την πράξη, καθώς αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, ενώ πληρώνει ένα μεγάλο ποσό σε στεγαστικό δάνειο για να μην της πάρουν το σπίτι.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις μιας γειτόνισσας η γιαγιά επειδή έχει δύο παιδιά σε κακή οικονομική κατάσταση και αυτά λόγω ανεργίας και πολυτεκνίας, φοβούμενοι μήπως μάθουν για τον διασυρμό της (όπως χαρακτήρισε) προσπάθησε να αυτοκτόνησει πίνοντας ταυτόχρονα τρία χάπια για την πίεση. Η γιαγιά οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και λάμβανε ηρεμιστικά, λόγω της καλής ψυχολογικής κατάστασης.

Τελικά, η μήνυση κατά της ηλικιωμένης αποσύρθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης.