Μενού Κλείσιμο

Την ώρα που οι πιστοί γιόρταζαν την γέννηση του Χριστού, κάποιοι εξακολουθούσαν να σπέρνουν το θάνατο στις γειτονιές της Δυτικής Αττικής.

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Η οξεία παρατηρητικότητα και το ένστικτο των αστυνομικών που υπηρετούν στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Περιστερίου ήταν αυτά που τους οδήγησαν σε έναν ακόμη επιτυχημένο έλεγχο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του synenas.gr, σήμερα το πρωί στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Παναγή Τσαλδάρη, ένα κινούμενο Ι.Χ. μάρκας Opel με έναν επιβαίνοντα ήταν το μέσο διακίνησης σημαντικής ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, έτοιμη προς διάθεση. 

Ο νεαρός οδηγός είχε κρύψει μέσα σε μια ζακέτα 12 αυτοσχέδιες νάυλον συσκευασίες συνολικού μεικτού βάρους 40 γραμμαριών ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, η οποία βρέθηκε στο κάθισμα του συνοδηγού με σκοπό την γρήγορη “εξυπηρέτηση” των πελατών. 

Σαν να μην έφτανε αυτό, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, ο οδηγός πιάστηκε να καπνίζει το παράνομο τσιγάρο του, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε χρηματικό ποσό ύψους 190€ αποτελούμενο από:

  • 5 χαρτονομίσματα των 5 ευρώ
  • 2 χαρτονομίσματα των 10 ευρώ
  • 2 χαρτονομίσματα των 20 ευρώ
  • 2 χαρτονομίσματα των 50 ευρώ
  • 2 κέρματα των 2 ευρώ και
  • 1 κέρμα του 1 ευρώ.

Οι αστυνομικοί με συνοπτικές διαδικασίες πέρασαν χειροπέδες στον 24χρονο οδηγό, ο οποίος οδηγήθηκε στο αρμόδιο Τμήμα Ασφαλείας για τα περαιτέρω.

Είναι γνωστό -εδώ και χρόνια- το πρόβλημα της διακίνησης ναρκωτικών στο λεκανοπέδιο Αττικής, με τους αστυνομικούς να προβαίνουν καθημερινά σε δεκάδες συλλήψεις, πολλές φορές υπερβάλλοντας εαυτούς, χωρίς ωστόσο να εξαλείφεται το φαινόμενο.