Μενού Κλείσιμο
μετανάστης σε όχημα με led

Έναν υπήκοο Αλβανίας, ο οποιος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας, εντόπισαν και συνέλαβαν τα στελέχη της άμεσης δράσης το απόγευμα της Παρασκευής, στον Ασπρόπυργο, για αντιποίηση της Αρχής.

Το πλήρωμα του περιπολικού κινούμενο στη λεωφόρο ΝΑΤΟ αντιλήφθηκε ένα λευκό ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο ο ιδιοκτήτης του είχε τοποθετήσει φώτα LED, όπως εκείνα που χρησιμοποιούνται από τα συμβατικά οχήματα τής Ασφάλειας.

Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον ελέγξουν, αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει. Έτσι ξεκίνησε μια σύντομη καταδίωξη.

Όταν τελικά κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και να εγκλωβίσουν τον οδηγό, ο αλλοδαπός είχε το θράσος να δηλώσει «συνάδελφος», λέγοντάς τους ταυτόχρονα ότι δεν είχε μαζί του την υπηρεσιακή ταυτότητα του.

Πολύ γρήγορα, όμως, παραδέχθηκε ότι είναι αλλοδαπός υπήκοος και ότι έχει εισέλθει παράνομα στη χώρα μας. Στην κατοχή του οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα σήμα της συνδικαλιστικής ένωσης αστυνομικών της Δυτικής Αττικής.

Τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα του Ασπροπύργου, τα στελέχη του οποίου προσπαθούν να διαπιστώσουν, εάν χρησιμοποιούσε την συγκεκριμένη «κάλυψη» για έκνομες ενέργειες.

Πηγή: huffingtonpost.gr