Μενού Κλείσιμο
Κοτανίδης ΣΦ

Ο Πρόεδρος Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Χίου κ. Κοτανίδης ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook την παραίτησή του.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Οι συνδικαλιστικοί αγώνες δεν διαθέτουν πάντα πρόσιμο θετικό

Η ύψιστη τιμή που μου δόθηκε να προεδρεύω της τοπικής Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Χίου αλλά και η εκλογή μου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων, μου έδωσε βήμα λόγου και προσπαθειών με τους ανιδιοτελείς και για πολλούς αυτονόητους αγώνες με μοναδικό συμφέρον , τα δικαιώματα των αστυνομικών συνοριακών φυλάκων.

Κοτανιδης Κυριάκος
Κυριάκος Κοτανίδης, Γραμματέας Δ.Σ. Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.

Η μεγαλύτερη προσωπική υπόσχεση κοιτάζοντας τα μάτια των συναδέλφων δεν πλαισιώνεται μονάχα στην βελτίωση των συνθηκών αλλά και στην δημιουργία ενός ασφαλέστερου εργασιακού περιβάλλοντος, δίνοντας ελπίδα και δέσμευση για την μόνιμη μας ένταξη στο αστυνομικό προσωπικό.

Από μόνο του αυτό αποτελεί για εμένα τεράστια ευθύνη η οποία προϋποθέτει την πλήρη αφοσίωση μου στα καθήκοντα μου ως εκλεγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων (ΠΟΣΥΦΥ) και είμαι σίγουρος με τους άξιους συνεργάτες μου ότι θα τα καταφέρουμε.

Έτσι λοιπόν, συνειδητά αποφάσισα να εγκαταλείψω την θέση μου ως προεδρεύων της τοπικής Ένωσης, δεσμεύοντας να παραχωρήσω με τον ίδιο ζήλο όπως και πριν, την αμερόληπτη και γεμάτο διάθεση, βοήθεια μου σε όσους την χρειαστούν.

Είμαι και θα είμαι δίπλα σας!

Κοτανίδης Κυριάκος

Γραμματέας Δ.Σ. Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων (ΠΟΣΥΦΥ)»

Το synenas.gr, αναγνωρίζοντας τη συμβολή του, του εύχεται καλή σταδιοδρομία!