Μενού Κλείσιμο
Απόπειρα βιασμού

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ένα 15χρονο κορίτσι μέσα στο προαύλιο του σχολείου της, όταν έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού από δύο αλλοδαπούς.

Η 15χρονη μαθήτρια δέχτηκε επίθεση από δυο άντρες με καταγωγή το Πακιστάν μέσα στο προαύλιο του σχολείου της, στην περιοχή των Αχαρνών. Ωστόσο, ένας συμμαθητής της με γενναιότητα, έσωσε το κορίτσι από τα χέρια των Πακιστανών.

Μιλώντας στο Star, η μητέρα του 17χρονου μαθητή, περήφανη για την στάση του γιου της, περιέγραψε το φρικτό περιστατικό που σημειώθηκε μέσα στο σχολείο:

«Τους είδαν τα παιδιά ξαφνικά να πηγαίνουν προς τα πάνω τους. Δύο “άνθρωποι”, αν λέγονται άνθρωποι, πακιστανικής καταγωγής, τους επιτέθηκαν και ζήτησαν να φύγει ο γιος μου για να “πειράξουν” το κορίτσι» δήλωσε η μητέρα του 17χρονου και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ υπερήφανη για τον γιο μου»

«Τους λέγανε τη λέξη: “σεξ”. Τραβούσαν το κορίτσι. Είχε μπει στη μέση ο γιος μου, δεν άφηνε να την πειράξουν. Τον χτύπησαν! Τους κλείνανε τα στόματα δεν τους άφηναν να φωνάξουν. Κατάφερε ο γιος μου να τραβήξει τους δύο Πακιστανούς και το κορίτσι να τρέξει και να ξεφύγει και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Είμαι πολύ υπερήφανη για τον γιο μου, γι’ αυτό που έκανε έσωσε ένα κορίτσι», ανέφερε η μητέρα του μαθητή.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στις Αρχές και όπως περιέγραψε η μητέρα οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον έναν δράστη, τον οποίο η 15χρονη αναγνώρισε επειδή του έπεσε η μάσκα. Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για το δεύτερο δράστη της επίθεσης.