Μενού Κλείσιμο
Πακέτα αγάπης - ΕΛΑΣ

Για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, ο Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών συγκέντρωσε και προσέφερε «χριστουγεννιάτικα πακέτα αγάπης» στους πολύτεκνους αστυνομικούς. 

Ρεπορτάζ: Kέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Την έμπρακτη αναγνώριση και υποστήριξη στο πρόσωπο των Ελλήνων αστυνομικών επέλεξαν να δείξουν διάφοροι επιχειρηματίες, οι οποίοι προσέφεραν χριστουγεννιάτικα πακέτα σε πολύτεκνους αστυνομικούς.

Περισσότερες από 100 οικογένειες πολύτεκνων αστυνομικών που ζουν στην Αττική επισκέφτηκαν τον Ι.Ν.  Παμμεγίστων Ταξιαρχών στη Λ. Μεσογείων 96 για να παραλάβουν τα «πακέτα αγάπης». Διανεμήθηκαν γαλοπούλες και τσουρέκια, αγαθά, που δεν θα έπρεπε να απουσιάζουν από κανένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

ΕΛΑΣ - Πακέτα αγάπης

Με δηλώσεις του ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ., Αστυνόμος Β‘ π. Αλέξιος Κουρτέσης τόνισε ότι αυτή η κίνηση είναι η ελάχιστη ανταπόδοση προς τους αστυνομικούς που με αυταπάρνηση και αυτοθυσία επιτελούν καθημερινά το καθήκον.

Διπλή η προσφορά του πολύτεκνου αστυνομικού

«Ένας αστυνομικός όντας πολύτεκνος προσδίδει διπλό όφελος στην Πατρίδα. Και αυτό διότι ο αστυνομικός έχει διττό ρόλο. Από την μία ως αστυνομικός  μεριμνά για την ασφάλεια του πολίτη και από την άλλη ως γονιός μιας μεγάλης οικογένειας συνεισφέρει στο πρόβλημα της υπογεννητικότητας. Ένα σοβαρό ζήτημα που αντιμετωπίζει δυστυχώς η χώρα μας», συμπληρώνει ο πατήρ Αλέξιος.

«Αυτές τις δύσκολες ώρες για την ανθρωπότητα, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και προσφέρουμε την αγάπη μας σε όλους τους συνανθρώπους μας, που η κρίση της πανδημίας ήρθε και τους έφερε επιπρόσθετα προβλήματα. Διανύοντας μια δύσκολη εποχή, ο συμβολισμός της μεγάλης εορτής της Χριστιανοσύνης, μας διδάσκει πως όσο σκληρά και αν δοκιμαζόμαστε, αν σταθούμε σε όποιον έχει ανάγκη, θα καταφέρουμε να σταθούμε όρθιοι», καταλήγει!

Πηγή: health4U.gr