Μενού Κλείσιμο

Τι και εάν η θερινή ραστώνη καταμεσής της καλοκαιρινής περιόδου βρίσκεται στο ζενίθ , τίποτα δεν εφησυχάζει τα αντανακλαστικά της Ομάδας ΔΡΑΣΗ.

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του synenas.gr, στην καρδιά της Αθήνας κυκλοφορούσε ανενόχλητος, αλλοδαπός, Συριακής καταγωγής, διακινητής μεταναστών, με “πλούσιο βιογραφικό”.

Εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και καταδικαστική απόφαση από το Εφετείο κακουργημάτων Θεσσαλονίκης ήτοι 11 χρόνια και 6 μήνες κάθειρξη και 50.000€ χρηματική ποινή. 

Στα πλαίσια στοχευμένων ελέγχων πλησίον του Αρχαιολογικού Μουσείου, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, εντόπισαν τον καταζητούμενο αλλοδαπό, ο οποίος μάλιστα παλαιότερα δεν είχε διστάσει να βιοπραγήσει και κατά αστυνομικών.

Ο σκληρός…κατά τα άλλα κακοποιός “μαλάκωσε” μόλις του πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί και με συνοπτικές διαδικασίες τον οδήγησαν στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα για τα περαιτέρω.

Ουδέν κρυπτόν υπό το άγρυπνο βλέμμα της Oμάδας, καθώς είναι πανθομολογούμενη αλήθεια ότι οι αστυνομικές δυνάμεις όταν δεν εγκλωβίζονται σε σταθερές φυλάξεις και στατικά μέτρα σημειώνουν “δυνατά” αποτελέσματα.