Μενού Κλείσιμο

Είναι γνωστό πως όταν αφήνουν την Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της, δίχως να της φορτώνουν αγγαρείες και πάρεργα, η καθημερινότητα του πολίτη βελτιώνεται άρδην.

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του synenas.gr, η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. του Γέρακα, κατά την απογευματινή της περιπολία έλαβε σήμα ότι σε πάρκο της περιοχή γίνεται διακίνηση ναρκωτικών.

Πράγματι χωρίς χρονοτριβή, η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. έφτασε στο σημείο και εντόπισε έναν άνδρα, ο οποίος στην επιβλητική θέα των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή.

Το παράδοξο είναι ότι εν λόγω άνδρας πάνω στον πανικό του εγκατέλειψε το μηχανάκι μαζί με τα κλειδιά και το κράνος του και έγινε καπνός.

Τοτε οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο μηχανάκι όπου εντόπισαν ναρκωτικές ουσίες.

Μετά από επισταμένες αναζητήσεις και αξιοποίηση πληροφοριών ταυτοποιήθηκαν όλα τα στοιχεία του ατόμου το Τμήμα Ασφαλείας Γέρακα μπήκε στην ενεργό δράση όπου ακολούθησε έρευνα στην οικεία του υπό την παρουσία Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έβγαλαν “λαβράκι”, αφού μέσα στο υπόγειο πάρκινγκ του σπιτιού βρέθηκαν 53γρ. κάνναβης, νάυλον σακουλάκια για την συσκευασία τους και 21.000€.

Μετα την ανεύρεση των άνωθεν, ο νεαρός άνδρας συνελήφθη.

Η άριστη συνεργασία των δύο υπηρεσιών έφερε ακόμη μια επιτυχία στην Ελληνική Αστυνομία.