Μενού Κλείσιμο
ΠΟΜΕΝΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Συνέδριο Αντιπροσώπων της ΠΟΜΕΝΣ που έλαβε χώρα στη Ξάνθη.

Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαΐου 2022, πραγματοποιήθηκε το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αντιπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, με συν διοργανωτή την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, τον Δήμο Ξάνθης και την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΠΕΑΜΘ).

Ποιοι παραβρέθηκαν στο συνέδριο;

Στο συνέδριο παρευρέθηκαν αντιπρόσωποι από σαράντα (40) πρωτοβάθμιες ενώσεις της ΠΟΜΕΝΣ, από όλη την επικράτεια, όπου σε κλίμα συναίνεσης και ομοψυχίας, με ομιλίες – παρεμβάσεις τους, κατέθεσαν τις απόψεις τους για την πορεία της θεσμικής εκπροσώπησης των εν ενεργεία Στρατιωτικών και την επίλυση προβλημάτων που μαστίζουν την καθημερινότητα των συναδέλφων μας.

Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους, απευθύνοντας χαιρετισμό: ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ξάνθης κ. Κώστας Κουρτίδης, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ.  Μανώλης Τσέπελης, ο  Βουλευτής Ν. Ξάνθης (ΝΔ) κ. Σπύρος Τσιλλιγίρης, ο Βουλευτής Ν. Έβρου (ΝΔ) κ.  Χρήστος Δερμεντζόπουλος, ο Βουλευτής Ν. Ροδόπης (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ), κ. Δημήτρης Χαρίτου, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) κ. Γρηγόρης Γερακαράκος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ξάνθης κ. Εμμανουήλ Φανουράκης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ξάνθης κα. Σοφία Ψωμά, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ξάνθης κ. Μιχάλης Αμοιρίδης. Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης Αρχιμανδρίτης π. Σωφρόνιος εκπροσώπησε τον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονα.  

Ποιοι απέστειλαν χαιρετισμούς;

Χαιρετισμό απέστειλαν η Βουλευτής Ν. Λάρισας και Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγή κα Ευαγγελία Λιακούλη, ο  Βουλευτής Ν. Ξάνθης (ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής) κ. Μπουρχάν Μπαράν, ο Βουλευτής Ν. Ροδόπης (ΝΔ) κ.  Ευρυπίδης Στυλιανίδης, το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, κ. Παναγιώτης Δαβητίδης και ο Πρόεδρος του Εuromil κ. Emmanuel JACOB.          

Η ΠΟΜΕΝΣ αποδεικνύει εμπράκτως ότι αποτελεί τη μεγάλη οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων και θα συνεχίσει με ακόμη πιο δυναμικό τρόπο την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εν ενεργεία Στρατιωτικών αλλά και την επίλυση των χρόνιων αδικιών.

Δείτε φωτογραφίες του συνεδρίου «ΕΔΩ»