Μενού Κλείσιμο

«Ντου» του Ρουβίκωνα στο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας.

Μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν σήμερα καταδρομική έφοδο στο κτίριο όπου στεγάζεται το Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας, στην οδό Κρέμου.

Τα μέλη Ρουβίκωνα, πέταξαν τρικάκια και αποχώρησαν.

Σε σχετική ανακοίνωση γίνεται αναφορά στην «φριχτή υπόθεση παιδικής κακοποίησης, παραμέλησης και συγκάλυψης σε προνοιακή δομή που βρίσκεται στην Αθήνα, η οποία ερευνάται πλέον και για εμπορία βρεφών». Προστίθεται ότι «τα εν λόγω παιδιά επέστρεψαν στο ίδιο ίδρυμα όπου κακοποιήθηκαν καθώς και ότι η Διοίκηση παραμένει στη θέση της», και διατυπώνεται η απαίτηση να «χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση».

«Ελπίζουμε πως ήρθε η ώρα να φροντίσουμε τα παιδιά θύματα κακοποίησης, ως κόρη οφθαλμού. Να τελειώνουμε με την υπέρτατη ντροπή της υποτίθεται πολιτισμένης κοινωνίας, όπου η κόλαση των κακοποιημένων παιδιών δεν τελειώνει πουθενά. Θα είμαστε στο πλευρό των θυμάτων αυτής της φρίκης μέχρι τη δικαίωσή τους και καλούμε όλη την κοινωνία να συμπαραταχθεί στον αγώνα αυτό. Την υπόθεση αυτή θα την παρακολουθούμε, μέχρι το τέλος», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του Ρουβίκωνα.