Μενού Κλείσιμο
Mακελείο στην Ανδραβίδα

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας με θύματα ζευγάρι και δύο μικρά παιδιά στην Ανδραβίδα.

Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας δυο μικρά αγοράκια ηλικίας ενός και δύο ετών και οι γονείς τους, Aρμάντο και Μαρία Κλότσι, ηλικίας μεταξύ 28 και 35 ετών, εντοπίστηκαν νεκροί χθες το απόγευμα μέσα στο σπίτι τους από το τρίτο παιδί της οικογένειας, ένα αγοράκι, που σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα είχε αποκτήσει από τον προηγούμενο γάμο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγόρι την ώρα του φονικού φέρεται να έπαιζε με το ποδήλατό του στην πλατεία και όταν γύρισε και άνοιξε την πόρτα της οικίας που ζούσε η οικογένεια βρέθηκε αντιμέτωπο με το αποτρόπαιο θέαμα.

Λόγω έλλειψης ηλεκτροδότησης στο σπίτι πάντως, το έργο των Αρχών δεν ήταν ιδιαίτερο εύκολο για αυτό και οι έρευνες συνεχίζονται σήμερα. Παρ’ όλα αυτά η κινητοποίηση για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίστηκε σε δρόμους και λιμάνια της περιοχής καθ όλη την διάρκεια της χθεσινής νύχτας.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, η αστυνομία αναζητά εκτός οικογενειακού περιβάλλοντος τον δράστη της δολοφονίας, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι παλιός γνώριμος ενός εκ των δυο γονέων. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης μετέφερε τα πτώματα του ζευγαριού και ενός παιδιού στην αυλή του σπιτιού όπου και τα φόρτωσε σε τρέιλερ με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη τους, ωστόσο δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το αρρωστημένο σχέδιο του, αφού κάτι φαίνεται πως τον τρόμαξε και τράπηκε σε φυγή. Το βρέφος βρέθηκε νεκρό στη κούνια του.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση αναμένουν σε πρώτη φάση τα αποτελέσματα της μακροσκοπικής εξέτασης του ιατροδικαστή, αλλά και τα ευρήματα από τις πρώτες έρευνες μέσα στο σπίτι. Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση στις τέσσερις σορούς.