Μενού Κλείσιμο

Η Ομάδα Αλεξιπτωτιστών Αστυνομικών συμμετείχε στο δεύτερο livadia night run που διεξήχθη το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023, στις πηγές Κρύας Βοιωτίας.

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Η διαδρομή των 5 χλμ είχε τιμητικά το όνομα του αδικοχαμένου αστυνομικού Ανθυπαστυνόμου Γιώργου Ανδριτσόπουλου, που τραυματίστηκε θανάσιμα από τα πυρά Αλβανών δραπετών εν ώρα υπηρεσίας την ίδια μέρα πριν από δέκα έτη, στο Δίστομο.

Ο 37χρονος αστυνομικός, πατέρας δύο παιδιών, ενώ περίμενε και τον ερχομό του τρίτου παιδιού του, έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του Μάριο Κόλα. 

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Αθλητικό και Κολυμβητικό Όμιλο Λειβαδιάς και το Δήμο Λεβαδέων με την υποστήριξη της περιφερειακής ενότητας Βοιωτίας, τη στήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ (Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας) και τη συμμετοχή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλαδος, της Τροχαίας Λιβαδειάς, της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς στα πλαίσια των εκδηλώσεων του πολιτιστικού καλλιτεχνικού σύλλογου Αναπνοή.

Το synenas.gr, επικοινώνησε με την Ομάδα Αστυνομικών Αλεξιπτωτιστών, οι οποίοι ανέφεραν μεταξύ των άλλων ότι ήταν καθήκον και ιερό χρέος τους να παραβρεθούν στην εκδήλωση τιμώντας τη μνήμη του συναδέλφου τους, αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες με το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα να διεξάγεται υπό βροχή.