Μενού Κλείσιμο

Μια κινηματογραφική καταδίωξη έλαβε  χώρα αυτή τη φορά στην Δυτική Κορινθία.

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Η τρομερή καταδίωξη με πρωταγωνιστές τους άνδρες της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ξεκίνησε από την περιοχή του Ξυλοκάστρου, όταν οι αστυνομικοί έλαβαν σήμα για αναζήτηση ατόμων που είχαν διαρρήξει οικίες στην ορεινή Κορινθία.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του synenas.gr, το ύποπτο όχημα εντοπίστηκε στον κόμβο Δερβενίου με κατεύθυνση το Αίγιο, στις 16:15.

Ο Ρομά οδηγός μαζί με τον συνοδηγό του αγνόησαν επιδεικτικά τα σήματα των περιπολικών και επιτάχυναν ταχύτητα.

Τα δύο περιπολικά της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ξεκίνησαν την άγρια καταδίωξη σε ένα ολισθηρό δρόμο με “αντίπαλο” έναν επικίνδυνο οδηγό που κινούταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ενώ δε δίσταζε να πραγματοποιεί ελιγμούς ανάμεσα στα διερχόμενα Ι.Χ.

Η καταδίωξη που είχε διάρκεια 53χλμ τερματίστηκε στο χωριό Αγ. Λαύρας στα Καλάβρυτα, με τους δράστες να πετούν το όχημα σε μια χαράδρα και να τρέπονται σε φυγή, πεζοί.

Το Ι.Χ., το οποίο ανήκει στον οδηγό Ρομά κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς της Τροχαίας, οι οποίοι λειτούργησαν με απόλυτο επαγγελματισμό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ανευρέθηκαν τα κλοπιμαία αντικείμενα.

Οι δύο Ρομά ύστερα από επισταμένες έρευνες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου, όπου διαπιστώθηκε πως και οι δύο είναι σεσημασμένοι για κλοπές.