Μενού Κλείσιμο
Απήγαγαν ανήλικη

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια κοπέλα μόλις 17 ετών όταν έπεσε θύμα αρπαγής από δύο αγνώστους στον Κολωνό.

Η κοπέλα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι δύο άντρες την άρπαξαν από τον δρόμο και την κρατούσαν με τη βία σε διαμέρισμα.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει ένα άτομο για την αρπαγή της 17χρονης και έχει σχηματίσει δικογραφία για άλλο ένα. Η κοπέλα κατήγγειλε το Σάββατο στην Αστυνομία ότι κρατούνταν με τη βία σε διαμέρισμα στην περιοχή του Κολωνού από δύο άντρες, οι οποίοι την απήγαγαν από το δρόμο.

Σύμφωνα με την ανήλικη κοπέλα, οι δύο άνδρες την κράτησαν για δυο ημέρες στο διαμέρισμα, όπου τη μετέφεραν δια της βίας. Κατάφερε να αποδράσει μόνο κλοτσώντας τον έναν από τους δύο δράστες και τρέχοντας στο δρόμο προς το αστυνομικό τμήμα.

Μετά την καταγγελία της ανήλικης η Αστυνομία εντόπισε τους δύο άνδρες πακιστανικής καταγωγής, σε δρόμο στον Κολωνό. Συνέλαβε τον έναν, ωστόσο ο δεύτερος τράπηκε σε φυγή. 

Όμως ο αστυνομικός που πάλεψε μαζί του κατάφερε να του πάρει το κινητό τηλέφωνο, μέσα στο οποίο υπήρχαν αποθηκευμένα έγγραφα με τα στοιχεία ταυτότητάς του. Έτσι, η ΕΛ.ΑΣ. τον ταυτοποίησε και αναζητείται.

Σημειώνεται πως ο πρώτος άνδρας που έχει συλληφθεί έχει ήδη αναγνωριστεί από την κοπέλα. Σε βάρος των δύο κατηγορουμένων σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανήλικης, αντίσταση και απείθεια.

Τέλος, έχει διαταχθεί ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν υπήρξε και σεξουαλική κακοποίηση της κοπέλας.