Μενού Κλείσιμο

Συνελήφθη, χθες, μετά τα μεσάνυχτα στην Ελευσίνα από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη 

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του synenas.gr, το ”έμπειρο μάτι” των αστυνομικών που υπηρετούν στην ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής, αντίκρυσε ένα άτομο να κινείται στην περιοχή με μη φυσιολογική συμπεριφορά.

Χωρίς να χάσουν καιρό, προσέγγισαν το νεαρό άνδρα, ο οποίος περπατούσε με κατεβασμένο το κεφάλι, κοιτάζοντας συχνά πίσω του και τον ακινητοποίησαν.

Στον έλεγχο βρέθηκαν πάνω του ναρκωτικά, τα οποία τα είχε κρύψει επιμελώς στις τσέπες των ρούχων του. Πιο αναλυτικά, ο 20χρονος αλβανικής καταγωγής, έφερε 20γρ. ακατέργαστη κάνναβη, αρκετά χάπια αλλά και ηρωίνη. Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και με συνοπτικές διαδικασίες τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ελευσίνας για τα περαιτέρω

Ακόμη μια σύλληψη πραγματοποίησαν οι άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος, οι οποίοι καθημερινά αποδεικνύουν ότι είναι διατεθειμένοι και εκπαιδευμένοι με τέτοιον τρόπο, ούτως ώστε, να βάζουν «φρένο» στην ανομία.

Δείτε την αποκλειστική φωτογραφία του synenas.gr: 

ΟΠΚΕ συλληψη για ναρκωτικα