Μενού Κλείσιμο
Ναρκωτικά Ομάδα ΔΡΑΣΗ

Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθη από την Ομάδα ΔΡΑΣΗ της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στα Εξάρχεια, ένας αλλοδαπός για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. 

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη 

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του synenas.gr, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, ξημερώματα Κυριακής κάνοντας περιπολία στα Εξάρχεια αντιλήφθηκαν έναν άνδρα πάνω σε ένα ποδήλατο να κινείται ύποπτα. Μάλιστα, ο ύποπτος άνδρας είχε στην κατοχή του και ένα σακίδιο πλάτης.

Το ένστικτο των αστυνομικών χτύπησε «κόκκινο» κι για το λόγο αυτό προέβησαν σε σωματικό έλεγχο. Kατά την αστυνομική έρευνα μέσα στο σακίδιο βρέθηκαν 322 γρ. ινδικής κάνναβης την οποία όπως διαπιστώθηκε δεν είχε προλάβει να την τοποθετήσει σε μικρά ναύλον σακουλάκια για να την πουλήσει, προφανώς σε θαμώνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Εξάρχεια είχαν παρά πολύ κόσμο λόγω Σαββάτου και τα μαγαζιά ήταν όλα γεμάτα…

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται περίτρανα ότι η παρατηρητικότητα και το αλάνθαστο ένστικτο των μάχιμων αστυνομικών απέδωσε καρπούς, αφού ο άνδρας με καταγωγή το Σουδάν συνελήφθη και θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.