Μενού Κλείσιμο

Ζευγάρι Γεωργιανών με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από μεγάλο εμπορικό κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Ερμού, προϊόντα συνολικής αξίας 430 ευρώ. 

Σε χρόνο ντε τε φόρεσαν χειροπέδες, αφού εντοπίστηκαν από τους μάχιμους της Ομάδας ΔΡΑΣΗ Αθηνών. 

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ – Μαραγκουδάκη 

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του synenas.gr, τα άτομα έγιναν αντιληπτά από τον υπεύθυνο του καταστήματος, την ώρα που έκλεβαν αντικείμενα και αποχωρούσαν… ησύχως. Ο άνδρας βγήκε έξω από το κατάστημα και πλησίασε μια Ομάδα ΔΡΑΣΗ που βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία και περιπολούσε στην «καρδιά» της Αθήνας, υποδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά των δραστών.

Οι δυο δράστες δεν κατάφεραν να πάνε και πολύ μακριά, αφού ύστερα από συντονισμένες αναζητήσεις, εντοπίστηκαν σε χρόνο ντε-τε στην οδό Μητροπόλεως. Οι πληροφορίες των χαρακτηριστικών των προσώπων τους αλλά και του ρουχισμού, σε συνδυασμό με την παρατηρητικότητα των αστυνομικών, βοήθησαν στην έρευνα, σε έναν τόσο πολυσύχναστο δρόμο.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο, ανευρέθηκαν τα κλοπιμαία, δηλαδή εμπορεύματα της γνωστής αλυσίδας καταστήματος, δίχως την απαραίτητη απόδειξη. Με συνοπτικές διαδικασίες προσήχθησαν και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, όπου κλήθηκε και ο υπεύθυνος, ο οποίος αναγνώρισε τους δράστες.

Ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου.