Μενού Κλείσιμο

Συγκλονιστικές είναι οι στιγμές που καταγράφονται καρέ καρέ της προσπάθειας των αστυνομικών των μάχιμων υπηρεσιών να απεγκλωβίσουν μια ηλικιωμένη γυναίκα από τη φλεγόμενη οικεία της.

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Όπως φαίνεται και από το βίντεο του synenas.gr, μια ηλικιωμένη γυναίκα εγκλωβίστηκε, ύστερα από πυρκαγιά που προκλήθηκε – από άγνωστα αίτια- στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί έλαβαν σήμα για πυρκαγιά σε οικεία στην Ελευσίνα και αμέσως το Κέντρο της Άμεσης Δράσης πήρε «φωτιά». Σε ελάχιστο χρόνο δυνάμεις της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., της Ο.Π.Κ.Ε., περιπολικά της Άμεσης Δράσης αλλά και δικυκλιστές της Τροχαίας, βρέθηκαν στο σημείο, οι οποίοι σπάζοντας την εξωτερική πόρτα, κατάφεραν να βγάλουν σώα και αβλαβή την φοβισμένη και ανήμπορη γυναίκα που καλούσε σε «ΒΟΗΘΕΙΑ».

Ο άριστος συντονισμός των υπηρεσιών της πρώτης γραμμής και ο ηρωισμός των αστυνομικών, συγκινεί. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αστυνομικούς που καθημερινά με το αίσθημα αυτοθυσίας στο ζενίθ, πολλές φορές ρισκάροντας τη σωματική τους ακεραιότητα, υπερβάλλουν εαυτούς.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία διεξάγει έρευνα για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του synenas.gr: