Μενού Κλείσιμο

Η ταλαιπωρία την οποία αντιμετωπίζουν για ώρες οι οδηγοί που επιχείρησαν να κινηθούν μέσω Αττικής Οδού την ώρα που μαίνεται η κακοκαιρία Ελπίδα είναι απίστευτη και χωρίς προηγούμενο.

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Χιλιάδες οδηγοί παραμένουν ακινητοποιημένοι και εγκλωβισμένοι, ενώ πολλοί από αυτούς ανησυχούν καθώς βλέπουν τη στάθμη του καυσίμου τους να αδειάζει και φοβούνται ότι το αυτοκίνητό τους θα ακινητοποιηθεί και δεν θα έχουν θέρμανση.

Μαζί τους χιλιάδες πολίτες στην Αττική Οδό, έχουν εγκλωβιστεί και δύο Ομάδες ΟΠΚΕ. Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικοί βρίσκονται ακινητοποιημένοι για σχεδόν 8 ώρες.

Κακοκαιρία “Ελπίς” – ΟΠΚΕ στην Αττική Οδό

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, είναι σε εξέλιξη ευρεία κινητοποίηση δυνάμεων του στρατού και για την Αττική οδό. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού θα γίνει από έξι σημεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση θα γίνει με ειδικά οχήματα ή πεζή. Ο στρατός θα βγάλει τον κόσμο που έχει εγκλωβιστεί, από τις 11 το πρωί, υπό δραματικές συνθήκες. Θα στηθούν σκηνές για να προμηθεύσουν τους ανθρώπους τα απαραίτητα και εν συνεχεία με λεωφορεία θα κινηθούν προς ξενοδοχεία για να διανυκτερεύσουν.