Μενού Κλείσιμο
ΕΚΤΑΚΤΟ

Δολοφόνησαν τον Γιάννη Σκαφτούρο την ώρα που διασκέδαζε στο εξοχικό του, στα Σκούρτα Βοιωτίας.

Ρεπορτάζ: Kέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του synenas.gr, Δευτέρα του Πάσχα, άγνωστοι επιβαίνοντες σε δυο μηχανές μεγάλου κυβισμού άνοιξαν πυρ κατά του Γιάννη Σκαφτούρου με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ακόμη ένα άτομο.

Οι μοτοσυκλετιστές με το βαρύ οπλισμό, διέφυγαν από την επαρχιακή οδό των Δερβενοχωρίων με κατεύθυνση τη Φυλή.

Ο δολοφονηθείς ήταν γνωστός στις Αρχές, καθώς το όνομά του είχε τοποθετηθεί από τους αστυνομικούς στην ηγετική ομάδα της «GREEK MAFIA» δίπλα στον Βασίλη Στεφανάκο, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2018 στο Χαϊδάρι και στον Παναγιώτη Βλαστό. Είχε κατηγορηθεί για υποθέσεις απαγωγών ανάμεσά τους και αυτή του εφοπλιστή Περικλή Παναγωόπουλου, συμβόλαια θανάτου, εκρήξεις, εκβιασμούς και άλλα αδικήματα.

Την τελευταία φορά που ακούστηκε το όνομά του ήταν τον Ιούνιο του 2018 όταν έγινε απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του μέσα στον Κορυδαλλό. Δράστες ήταν μέλη της Αλβανικής Μαφίας των φυλακών, που κατηγορούνται για την δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, δύο ακόμη συγκρατούμενών του, ενώ υπέγραφαν συμβόλαια θανάτου έξω από τις φυλακές και εκβίαζαν ακόμη και τον δικηγόρο Δημήτρη Τσοβόλα.