Μενού Κλείσιμο

Ένα πολύ προκλητικό και άκρως ανησυχητικό βίντεο για την ελληνική κοινωνία παρακολουθήσαμε πριν μια εβδομάδα στα social media και συγκεκριμένα στο TikTok, στο οποίο μια ομάδα ανηλίκων αλλοδαπών απειλούσε ότι θα κόψει….κεφάλια.

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Συγκεκριμένα, στις 26 Μαίου αναρτήθηκε ένα βίντεο, στο οποίο πέντε νεαροί αλλοδαποί, ενώ βρίσκονταν στην “καρδιά” της Αθήνας (βλ. Ακρόπολη) έκαναν άσεμνες χειρονομίες ενώ στη συνέχεια απειλούσαν ότι θα κόψουν κεφάλια!

Από την στιγμή που η ανάρτηση έλαβε το “φως” της δημοσιότητας, οι αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών ξεκίνησαν τις επισταμένες αναζητήσεις. Όπως φαίνεται τίποτα δεν ξεφεύγει από το άγρυπνο βλέμμα των αστυνομικών, αφού οι ανήλικοι εθεάθησαν στο Μοναστηράκι από αστυνομικούς που υπηρετούν στην Ομάδα ΔΡΑΣΗ και συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του synenas.gr, οι αστυνομικοί πραγματοποιούσαν περιπολία, όταν την Πέμπτη, στην οδό Άρεως στο Μοναστηράκι εντόπισαν την επικίνδυνη… παρέα. Ένα ακόμη “στοίχημα” της συγκεκριμένης υπηρεσίας, κερδήθηκε!

Με συνοπτικές διαδικασίες τους πέρασαν χειροπέδες και τους οδήγησαν στην Κρατική Ασφάλεια. Πρόκειται για 17χρονους πακιστανικής καταγωγής, οι οποίοι είναι αιτούντες ασύλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνδρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας καθημερινά υπερβάλλουν εαυτόν, προσδίδοντας στην κοινωνία υψηλό αίσθημα ασφάλειας , μεριμνώντας και για τα ζητήματα που αφορούν την εθνική μας ασφάλεια.

Δείτε το βίντεο:

https://www.tiktok.com/@mianveer36/video/7234491071508598042?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7204826086114559494