Μενού Κλείσιμο
Καταγγελία για βιασμό

Στη σύλληψη ενός ζευγαριού Ιρακινών, το οποίο κατηγορείται ότι κρατούσε παρά τη θέλησή της 24χρονη από τη Συρία και το ανήλικο παιδί της, σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε χθες η Αστυνομία.

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε μία 24χρονή πρόσφυγας από τη Συρία με την 4χρονη κόρη της που φιλοξενούνταν στη Θεσσαλονίκη από τα μέσα Ιανουαρίου σε σπίτι ζευγαριού από το Ιράκ.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr ημητέρα κατήγγειλε πως δυο φορές ο 35χρονος άνδρας, ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, τη βίασε κ ασκούσε βία τόσο στην ίδια όσο και στο ανήλικο παιδί της. Τελικώς η πρόσφυγας κατάφερε να διαφύγει και να καταγγείλει το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου.

Το ζευγάρι (35 ετών και οι δύο) είχε προσκαλέσει τη μητέρα και το τετράχρονο παιδί της να μείνουν μαζί τους κι έκτοτε -περί τα μέσα Ιανουαρίου- φέρεται να την κρατούσε παρά τη θέλησή της. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άνδρας ασκούσε συνεχόμενη σωματική βία πάνω της, ενώ την εξανάγκασε δύο φορές σε συνουσία.

Μετά από επέμβαση των αρχών διαπιστώθηκε ότι ο Ιρακινός ήταν σεσημασμένος για ναρκωτικά. Έγινε επιχείρηση μαζί με τη συνδρομή της ΕΚΑΜ στο διαμέρισμα των Ιρακινών όπου συνελήφθησαν ενώ η μητέρα με το παιδί της τέθηκαν υπό την προστασία ΜΚΟ.

Σε βάρος του ζευγαριού σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίσταση για αρπαγή, αρπαγή ανηλίκου κατά συναυτουργία, βιασμό, σωματική βλάβη και απειλή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.