Μενού Κλείσιμο
Σεξουαλική παρενόχληση

Χειροπέδες σε δύο άνδρες πέρασαν χθες το βράδυ οι αστυνομικοί με αφορμή περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης σε ανήλικα κορίτσια.

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, χθες το βράδυ γύρω στις 21:45, δύο άντρες 28 χρονών παρενόχλησαν σεξουαλικά δύο ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 13 και 14 ετών. 

Οι δυο δράστες επιδίωξαν να αποπλανήσουν τα δύο ανήλικα παιδιά, ενώ δε δίστασαν να αγγίξουν το στήθος και τα γεννητικά τους όργανα.

Μετά το θώπευμα τα κορίτσια τράπηκαν σε φυγή. Λίγο πιο κάτω βρισκόταν μία Ομάδα ΔΡΑΣΗ, η οποία αντιλήφθηκε πως τα κορίτσια βρίσκονταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και τα προσέγγισε. Οι αστυνομικοί τους ζήτησαν να τους εμπιστευτούν και να τους ενημερώσουν για το τι είχε συμβεί. 

Δίχως να χάσουν λεπτό οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ανδρών ελληνικής καταγωγής, ακολουθώντας τις περιγραφές που είχαν αντλήσει από τα κορίτσια. Χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά των αστυνομικών οι δύο δράστες εντοπίστηκαν να περπατούν επί της Ερμού. Οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, το οποίο επιλήφθηκε του συμβάντος.