Μενού Κλείσιμο
ΔΙ.ΑΣ. Δυτική Αττική

Όπως έχουμε πει πολλακις, η ανήλικη παραβατικότητα «χτυπάει» κόκκινο σε ολόκληρη την επικράτεια αλλά ειδικότερα στις περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Ειδικότερα όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, δύο ανήλικοι 16-17 ετών συνελήφθησαν για κλοπές αυτοκινήτων και ληστείες που διέπραξαν σε Πετρούπολη Καματερό και Παλαιό Φάληρο.

Οι κλοπές είχαν ξεκινήσει από τον Νοέμβριο του 2021

Μάλιστα η εγκληματική ομάδα που διέπραττε συστηματικά κλοπές αυτοκινήτων δεν περιοριζόταν εκεί, αφού έκλεβε σπίτια καταστήματα αλλά και πεζούς.

Οι δύο δράστες εντοπίστηκαν στο Καματερό να επιβαίνουν σε όχημα και μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους κλειδιά δίκυκλης μοτοσυκλέτας που εντοπίστηκε εκεί πέριξ του σημείου. Όπως προέκυψε από την έρευνα η μοτοσυκλέτα είχε κλαπεί λίγη ώρα πριν από την περιοχή της Πετρούπολης και είχε χρησιμοποιηθεί ως μέσο για έτερη κλοπή – διάρρηξη από αυτοκίνητο στο Καματερό.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πέρασαν χειροπέδες στου δύο ανήλικους παραβάτες, ενώ κατηγορούνται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία κατ’ εξακολούθηση και ληστεία.

Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται και έτερο μέλος της συμμορίας. Η συγκεκριμένη επιτυχία ανήκει στο Τμήμα Ασφαλείας Πετρούπολης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών.