Μενού Κλείσιμο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της απόδρασης των 5 βαρυποινιτών από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις από τους πέντε δραπέτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, φαίνεται ότι η παρέα των πέντε «χωρίστηκε» μετά την απόδραση από τα κρατητήρια, με τους τρεις να πηγαίνουν με κλεμμένο όχημα στο Ηράκλειο. Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν στη Χανιόπορτα, όπου και τους ακινητοποίησαν, συλλαμβάνοντάς τους.

Οπως αναφέρουν πηγές στο cretapost, οι ίδιοι ισχυρίστηκαν ότι οι υπόλοιποι δύο βαρυποινίτες έμειναν στα Χανιά, κάτι το οποίο εξετάζεται.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από το λιμάνι Ηρακλείου, όπου κλιμάκια του Λιμενικού και της Αστυνομίας, πραγματοποιούν εξονυχιστικούς ελέγχους

Η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας καταλήγει:

«Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, με τη συμμετοχή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Κρήτης, του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και της Ο.Π.Κ.Ε. Ηρακλείου.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο δραπετών συνεχίζονται».