Μενού Κλείσιμο

Αιματηρή κατάληξη είχε τη Δευτέρα το μεσημέρι το άγριο επεισόδιο που ξέσπασε στο Αλιβέρι μεταξύ δυο ανδρών που έχουν συγγενική σχέση κουνιάδου – γαμπρού.

Οι δύο άνδρες μάλωναν για προσωπικές διαφορές που έχουν, όταν γύρω στις 15:00, ο 44χρονος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον κουνιάδο του στα δύο δάχτυλα της αριστερής παλάμης.

Ο 27χρονος προσπάθησε, σύμφωνα με το taxydromos.gr, να απομακρυνθεί και τότε ο γαμπρός του τον έσπρωξε με αποτέλεσμα, να χάσει την ισορροπία του να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί στο κεφάλι. Ευτυχώς μετά το επεισόδιο νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο άνδρες έρχονται στα χέρια

Ο δράστης του επεισοδίου είχε μόλις λίγο καιρό που είχε σηκωθεί στα πόδια του. Σε ανάλογο περιστατικό πριν από μερικούς μήνες είχε σπάσει το πόδι του.

Στο νοσοκομείο ο 27χρονος κουνιάδος

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του έγινε συρραφή των τραυμάτων του στην αριστερή παλάμη και στη συνέχεια εισήχθη στη χειρουργική κλινική για τον τραυματισμό του στο κεφάλι.

Έχει υποστεί μικρό κάταγμα και οι γιατροί τον παρακολουθούν. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Συναγερμός στην αστυνομία

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου άρχισαν αναζητήσεις για τη σύλληψη του δράστη. Ο 44χρονος εντοπίστηκε κοντά στον Αλμυρό.

Αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο μια ώρα μετά το επεισόδιο. Ο δράστης πήγαινε στο σπίτι του στα Φάρσαλα, όταν του έκαναν σήμα οι αστυνομικοί να σταματήσει. Υπάκουσε στις υποδείξεις τους και δεν προέβαλε αντίσταση.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του το μαχαίρι που χρησιμοποίησε για την επίθεση, το οποίο έχει μήκος λάμας 12 εκατοστών.

Το μαχαίρι κατασχέθηκε, ενώ ο συλληφθείς κρατείται για να οδηγηθεί στην εισαγγελία Βόλου για τις περαιτέρω ενέργειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες φαίνεται να έχουν μεταξύ τους έντονες διαφορές που έχουν οδηγήσει σε βεντέτα.

Το αστυνομικό Τμήμα Βόλου συνεχίζει την προανάκριση για το επεισόδιο. Ο δράστης έδινε κατάθεση έως αργά τη Δευτέρα το βράδυ.