Μενού Κλείσιμο
ΔΙΑΣ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του synenas.gr, η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής εντόπισε ένα πιστόλι μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι, το κέντρο της Άμεσης Δράσης διαβίβασε στους αστυνομικούς για ένα όχημα που κινούταν ύποπτα επί των οδών Λευκοσίας και Παπακυριαζή. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το μπλε Ι.Χ. μάρκας Seat Ibiza στην οδό Σπερχιάδος.

Ι.Χ.

Όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τον οδηγό εάν φέρει οτιδήποτε παράνομο πάνω του ή μέσα στο όχημα, εκείνος απάντησε ότι ήταν καθ’ όλα νόμιμος.

Οι αστυνομικοί δεν πείστηκαν από τα λεγόμενά του και ανταποκρινόμενοι στα γρήγορα αντανακλαστικά τους αποφάσισαν να προβούν σε έλεγχο του αυτοκινήτου, όπως και σε σωματικό έλεγχο του οδηγού.

Μέσα στο αυτοκίνητο και κάτω από το ραδιόφωνο υπήρχε ειδική διαμορφωμένη κρύπτη μέσα στην οποία οι άντρες της ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν επιμελώς κρυμμένο ένα 38αρι περίστροφο γεμάτο με έξι φυσσίγια, καθώς επίσης και ένα σακουλάκι με ακόμη 8 φυσσίγια. Αμέσως ο 50χρονος δεσμεύτηκε και οδηγήθηκε στο πλησιέστερο Τμήμα Αφαλείας για τα περαιτέρω.