Μενού Κλείσιμο
Βιασμός

Σοκάρει η περιγραφή της 28χρονης από τον Βύρωνα για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια ενός άνδρα που γνώρισε μέσω Facebook.

Η νεαρή κοπέλα δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η διαδικτυακή γνωριμία της με έναν άνδρα, θα κατέληγε σε πραγματικό «εφιάλτη».

Οι δυο τους, συμφώνησαν να συναντηθούν στο Παγκράτι και όταν μπήκε στο αυτοκίνητό του, εκείνος την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία στον Καρέα και ασέλγησε σε βάρος της, παρά τις αντιρρήσεις και τις διαμαρτυρίες της.

Σοκάρουν οι περιγραφές

Μιλώντας στις ειδήσεις του ΑΝΤ1, η 28χρονη περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε. «Μου πρότεινε να τον πάρω αγκαλιά γιατί με θεωρούσε γλυκούλα, τον πήρα. Ξεκίνησε να με αγγίζει, του είπα ότι δε θέλω και συνέχισε να με πιέζει και να μου βγάζει την μπλούζα, να με φιλάει, να με βάζει να τον αγγίζω, κάποια στιγμή ήρθε ένα αυτοκίνητο δίπλα μας, βγήκε έξω γυμνός για να τον απωθήσει, γύρισε και συνέχισε» περιγράφει η νεαρή κοπέλα.

«Με γύρισε πίσω στο μέρος από όπου με πήρε, λέγοντάς μου στον δρόμο ότι είναι serial killer και ότι δε θέλει να με πάει πίσω, όμως ευτυχώς με πήγε, με άφησε, δεν είχε καταλάβει αυτό που έκανε» συνέχισε.

Τα στελέχη της Ασφάλειας, με βάση την περιγραφή της γυναίκας, προσπαθούν να εντοπίσουν τον δράστη. Τους τελευταίους μήνες έχουν αυξηθεί οι καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, που έγιναν μετά από διαδικτυακή γνωριμία.