Μενού Κλείσιμο
Άγνωστος επιχείρησε να τη βιάσει - Αμπελόκηποι

Τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια ενός 35χρονου άνδρα έζησε το βράδυ του Σαββάτου μια τουρίστρια από την Πολωνία. Όλα εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 23:00 όταν η Άμεση Δράση κλήθηκε στους Αμπελόκηπους μετά από αναφορά για γυναίκα που καλούσε σε βοήθεια.

Οι αστυνομικοί ανεβαίνοντας στον δεύτερο όροφο, της πολυκατοικίας άκουσαν την γυναίκα να ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια στα αγγλικά. Οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ., μπήκαν στο διαμέρισμα και αντίκρισαν την 28χρονη σε κατάσταση σοκ, χτυπημένη και μέσα στα αίματα. Εν μέσω λυγμών η γυναίκα τους περιέγραψε τη συνέβη, λέγοντας ότι ένας άνδρας έσπασε την πόρτα του διαμερίσματος και προσπάθησε να τη βιάσει.

Στη θέα των αστυνομικών ο δράστης εγκατέλειψε το διαμέρισμα και προσπάθησε να ξεφύγει, περνώντας σε μπαλκόνι διπλανού διαμερίσματος, στο οποίο έμεναν δυο γυναίκες, με ένα νεογέννητο βρέφος. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 35χρονος επιχείρησε να σπάσει την τζαμαρία, αλλά οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον σταμάτησαν και του πέρασαν χειροπέδες. Ο συλληφθείς που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Πηγή: ieidiseis.g