Μενού Κλείσιμο

Το Σάββατο (29/1) λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και πιο συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Πατησίων και Αγαθουπόλεως, αστυνομικοί που υπηρετούν στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. για ακόμη μια φορά απέτρεψαν ένοπλη ληστεία που έλαβε χώρα έξω από σούπερ μάρκετ της περιοχής.

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες ένας αλλοδαπός, ο οποίος φορούσε πολλά ρούχα, μάσκα και κουκούλα περνούσε νευρικά και για πολλή ωρα έξω από το πεζοδρόμιο του σούπερ μάρκετ, ελέγχοντας την κίνηση εντός του καταστήματος.
Η παρατηρητικότητα των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών και το ένστικτο που “χτύπησε κόκκινο” οδήγησε σε ακόμα μία επιτυχία για την Ελληνική Αστυνομία.


Αξίζει να αναφερθεί ότι μόλις οι ένστολοι προσέγγισαν το άτομο, αυτό αντιλαμβανόμενο την παρουσία τους άρχισε διακριτικά να απομακρύνεται, αλλά μάταια.


Κατά τον γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, στην κατοχή του βρέθηκε ένα πιστόλι (ρέπλικα), ομοίωμα Glock19, επιμελώς κρυμμένο σε ειδικά διαμορφωμένη θήκη του μπουφάν, ώστε να μπορεί να αποκρύπτεται εύκολα και να βγαίνει ευκολότερα.


Κατά τη σύλληψη του, το άτομο οδηγήθηκε στο αρμόδιο Τμήμα Ασφαλείας για τα περαιτέρω και εκεί έγινε γνωστό ότι πρόκειται για αλλοδαπό-σεσημασμένο από το Ιράν για κλοπές.