Μενού Κλείσιμο

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα για την Ομάδα ΔΡΑΣΗ Εξαρχείων χαρίζοντάς της μια ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό της με τη σύλληψη δύο σεσημασμένων αλλοδαπών.

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, στις 21:30 στην περιοχή των Εξαρχείων και συγκεκριμένα στο λόφο του Στρέφη, η Ομάδα ΔΡΑΣΗ που περιπολούσε αποφάσισε να ελέγξει δύο ύποπτα άτομα.

Τα εν λόγω άτομα, τα οποία κινούνταν ύποπτα και δεν δικαιολογούσαν την παρουσία τους στο χώρο, είχαν ως αποτέλεσμα να ενεργοποιήσουν τα αντανακλαστικά των αστυνομικών. 

Οι ένστολοι πραγματοποίησαν σωματικό έλεγχο στους δύο Ιρανούς ηλικίας 25 και 13 ετών αντίστοιχα, όπου στην κατοχή τους βρέθηκαν μαχαίρια και ναρκωτικές ουσίες. Ειδικότερα, ο 25χρονος είχε κρύψει μέσα σε γάντια πυγμαχίας 23 αυτοσχέδιες νάυλον συσκευασίες (φιξάκια) των 25γραμμαρίων με προφανή σκοπό να τα μοιράσει στα στενά των Εξαρχείων.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι η πληροφορία του synenas.gr, ότι ο ενήλικος άνδρας είναι σεσημασμένος για παράνομη οπλοφορία και για βία κατά υπαλλήλων, καθώς πριν από δύο μήνες είχε επιτεθεί σε αστυνομικούς. 

Και οι δύο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων για παράνομη οπλοφορία και για διακίνηση ναρκωτικών.