Μενού Κλείσιμο

Τραγικά είναι τα πλάνα που αντικρίζουμε από χθες, είτε ιδίοις όμμασι, είτε μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με τους εκατοντάδες οδηγούς να βρίσκονται ακινητοποιημένοι μέσα στα οχήματά τους επί ώρες.

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Η ταλαιπωρία την οποία αντιμετώπιζαν για ώρες οι οδηγοί που επιχείρησαν να κινηθούν μέσω Αττικής Οδού την ώρα που μαίνεται η κακοκαιρία Ελπίδα ήταν απίστευτη και χωρίς προηγούμενο. Χιλιάδες οδηγοί παρέμειναν ακινητοποιημένοι και εγκλωβισμένοι, ενώ πολλοί από αυτούς ανησυχούσαν, καθώς έβλεπαν ότι η στάθμη του καυσίμου τους αδειάζει.

Ρομά εκμεταλλεύονται τις συνθήκες

Η αποζημίωση των 2.000 ευρώ για κάθε εγκλωβισμένο αυτοκίνητο που θα δώσει η Αττική Οδός, μετά από αίτημα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ενίσχυσε το «επιχειρηματικό δαιμόνιο» των Ρομά, οι οποίοι δεν ήθελαν να μείνουν έξω από την…πληρωμή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες στο synenas.gr, αστυνομικοί δέχτηκαν κλήση για Ρομά, οι οποίοι έκοβαν συρματοπλέγματα από την Αττική Οδό -στο ύψος του Κορωπί- με σκοπό να καταφέρουν να σπρώξουν τα οχήματά τους και να τα βάλουν και αυτά μέσα στην Αττική οδό, ούτως ώστε να «τσιμπήσουν» και αυτοί το πολυπόθητο διχίλιαρο.

Τι άλλο μένει να δούμε…